Știrile zilei

BUZĂU: Femeie internată la Săpoca, sub acuzația de omor

A trecut o săptămână de la uciderea brutală a unui bărbat de 68 de ani, din Călțuna/Smeeni, timp în care peste acest subiect s-a așternut uitarea. Anchetatorii au continuat însă să caute răspunsuri, iar o primă măsură preventivă a fost dispusă în cazul posibilului criminal.

Mai exact, este vorba despre o femeie de 43 de ani, cu probleme psihice, cu care victima ar fi trăit în concubinaj. Ceea ce i-a surprins însă pe toți fost faptul că, până la momentul crimei, întreaga comună știa că bărbatul o îngrijește pe femeie, nu că trăiește cu ea. De altfel, circumstanțele uciderii bărbatului sunt încă învăluite în mister.

  • Un ghem de minciuni

În urma investigației, oamenii legii au descoperit că între victimă și una dintre fetele de care avea grijă exista o relație de amor. Asta deși toată comuna știa că bărbatul le-a luat acasă pe cele trei surori – toate trei cu probleme mintale  – pentru a avea grijă de ele. Oribila faptă a scos la iveală însă că una dintre surori trăia tocmai cu protectorul său, în timp ce o alta legase o relație cu vecinul victimei.

La scurt timp după comiterea faptei, chiar vecinul bărbatului a fost cel care l-a găsit pe acesta căzut în camera sa, lângă pat, într-o baltă de sânge.

Se pare că oamenii legii au stabilit un prim suspect chiar în persoana concubinei, care ba a recunoscut, ba a negat că ar fi avut legătură cu fapta.

Pentru că în timpul interogatoriului femeia a pierdut de mai multe ori contactul cu realitatea, anchetatorii au dispus internarea ei la Spitalul de Neuropsihiatrie și pentru Măsuri de Siguranță Săpoca, unde se pare că se află și în acest moment.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button