Știrile zilei

BUZĂU: Glumă proastă, încheiată la spital!

Un elev de clasa a VIII-a de la Colegiul Național „Bogdan Petriceicu Hasdeu” a ajuns la spital cu greață și vărsături după ce două colege i-au pus la cale o glumă proastă. La nivelul școlii va fi deschisă o anchetă.

Ieri, elevul se afla la ora de educație fizică, în sala de sport. Două colege rămase în clasă, care nu participă la ora de educație fizică din diferite motive, s-au gândit să își umple timpul cu ceva. Așa că au luat sticla de apă a colegului lor și au dus-o la baie, turnând în ea săpun lichid și alte substanțe folosite le curățarea toaletei.

La sosirea în sala de clasă, elevul a desfăcut sticla de apă și a băut pe nerăsuflate. La scurt timp i s-a făcut rău și a fost dus la spital cu ambulanța. Surse afirmă că unii colegi s-au amuzat copios pe seama băiatului care bea „apă cu săpun”, considerând asta o glumă reușită.

Un alt copil din clasă ar fi avut aceleași simptome, fără a ajunge însă la spital, după ce a băut din sticla de apă lăsată în clasă în timpul orei de sport.

Băiatul a fost externat și este în afara oricărui pericol. Părinții se plâng de faptul că situația la clasă a scăpat de sub control și din cauza lipsei de reacție a profesorilor în astfel de cazuri.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close