Știrile zilei

BUZĂU: Glumă proastă, încheiată la spital!

Un elev de clasa a VIII-a de la Colegiul Național „Bogdan Petriceicu Hasdeu” a ajuns la spital cu greață și vărsături după ce două colege i-au pus la cale o glumă proastă. La nivelul școlii va fi deschisă o anchetă.

Ieri, elevul se afla la ora de educație fizică, în sala de sport. Două colege rămase în clasă, care nu participă la ora de educație fizică din diferite motive, s-au gândit să își umple timpul cu ceva. Așa că au luat sticla de apă a colegului lor și au dus-o la baie, turnând în ea săpun lichid și alte substanțe folosite le curățarea toaletei.

La sosirea în sala de clasă, elevul a desfăcut sticla de apă și a băut pe nerăsuflate. La scurt timp i s-a făcut rău și a fost dus la spital cu ambulanța. Surse afirmă că unii colegi s-au amuzat copios pe seama băiatului care bea „apă cu săpun”, considerând asta o glumă reușită.

Un alt copil din clasă ar fi avut aceleași simptome, fără a ajunge însă la spital, după ce a băut din sticla de apă lăsată în clasă în timpul orei de sport.

Băiatul a fost externat și este în afara oricărui pericol. Părinții se plâng de faptul că situația la clasă a scăpat de sub control și din cauza lipsei de reacție a profesorilor în astfel de cazuri.

loading...

Redacția Reporter Buzoian

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Adaugă un comentariu

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Statistici T5