Știrile zilei

BUZĂU: Îmbrăcat la patru ace, prins la furat la Sala Sporturilor!

Un bărbat pe numele căruia autoritățile române aveau emis mandat de arestare a fost prins în timp ce voia să fure din birourile Direcției Județene pentru Sport și Tineret Buzău. 

Norocul escrocului care se ascundea de poliție de mai mult timp s-a terminat ieri, cu largul concurs al directorului DJST, Cosmin Pororo, și al angajaților WMC Guard, care păzeau Sala Sporturilor.

Totul a început în momentul în care, în jurul orei 11:00, directorul DJST a văzut pe camere un domn de circa patruzeci de ani, îmbrăcat la patru ace, care se plimba pe holurile instituției. La un moment dat, bărbatul a întors camerele de supraveghere – pentru a nu fi văzut – și s-a îndreptat spre un birou, cu intenția clară de a cotrobăi după bani și alte bunuri.

Vigilent, șeful DJST l-a oprit și l-a invitat în birou, după care, intuind că ceva nu este în regulă, a chemat paza. Agenții WMC au stat de vorbă cu acesta până la sosirea poliției, care a stabilit că bărbatul îmbrăcat bine nu era nici om de afaceri, nici om sport și nici nu avea o întâlnire cu „domnul director”, așa cum susținea.

Mai mult decât atât, pe numele gălățeanului autoritățile emiseseră mandat de arestare pentru mai multe infracțiuni de furt și înșelăciune.

Polițiștii l-au dus direct în arest, urmând să fie dispuse acum măsuri legale.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close