Știrile zilei

BUZĂU: Îmbrăcat la patru ace, prins la furat la Sala Sporturilor!

Un bărbat pe numele căruia autoritățile române aveau emis mandat de arestare a fost prins în timp ce voia să fure din birourile Direcției Județene pentru Sport și Tineret Buzău. 

Norocul escrocului care se ascundea de poliție de mai mult timp s-a terminat ieri, cu largul concurs al directorului DJST, Cosmin Pororo, și al angajaților WMC Guard, care păzeau Sala Sporturilor.

Totul a început în momentul în care, în jurul orei 11:00, directorul DJST a văzut pe camere un domn de circa patruzeci de ani, îmbrăcat la patru ace, care se plimba pe holurile instituției. La un moment dat, bărbatul a întors camerele de supraveghere – pentru a nu fi văzut – și s-a îndreptat spre un birou, cu intenția clară de a cotrobăi după bani și alte bunuri.

Vigilent, șeful DJST l-a oprit și l-a invitat în birou, după care, intuind că ceva nu este în regulă, a chemat paza. Agenții WMC au stat de vorbă cu acesta până la sosirea poliției, care a stabilit că bărbatul îmbrăcat bine nu era nici om de afaceri, nici om sport și nici nu avea o întâlnire cu „domnul director”, așa cum susținea.

Mai mult decât atât, pe numele gălățeanului autoritățile emiseseră mandat de arestare pentru mai multe infracțiuni de furt și înșelăciune.

Polițiștii l-au dus direct în arest, urmând să fie dispuse acum măsuri legale.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Spune-ți părerea!

Statistici T5