Știrile zilei

BUZĂU: Impact frontal pe un drum național

Se circulă în condiții de iarnă, dar nu toți șoferii înțeleg că riscurile la care se supun pe ei sau pe ceilalți sunt mai mari. Lipsa experienței și-a spus cuvântul în cazul unui gălățean de 19 ani, care nu a adaptat viteza la condițiile unui carosabil acoperit cu zăpadă și a derapat, lovind o autoutilitară care circula din sens opus.

Evenimentul rutier s-a produs în jurul orei 05:30, pe DN 1B, la Săhăteni. Wolkswagen-ul condus de tânăr din direcția Buzău către Mizil a lovit o autoutilitară care circula regulamentar și care era condusă de un dâmbovițean de 32 de ani.

Două persoane au fost rănite ușor, însă nu a fost nevoie de intervenția ambulanței. Traficul în zonă a fost restricționat câteva zeci de minute.

Polițiștii rutieri le recomandări şoferilor, pentru o circulaţie preventivă, să aibă autovehiculul echipat cu pneuri corespunzătoare. Ei sunt obligați să reducă viteza de deplasare, mai ales în apropierea trecerilor pentru pietoni, iar în condiţiile unui carosabil acoperit cu zăpadă sau polei, să circule cu o viteză de maxim 30 km/h în localităţi şi 50 km/h în afara acestora.

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Adaugă un comentariu

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ALEGE PRIORITĂȚILE BUZĂULUI!

Montează GPL!

Hai la Galleria Mall!

Colectează selectiv!

/* ]]> */