Educaţie Știrile zilei

BUZĂU: Încă trei medii de zece la Bac!

S-a dublat numărul elevilor buzoieni cu zece curat la examenul de Bacalaureat. După recorectarea lucrărilor, Mihaela Mihaiu și Larisa Claudia Sandu, absolvente ale Colegiului Național „B. P. Hasdeu”, și Raluca Vlăgioiu, de la Colegiul Național „Mihai Eminescu”, au primit nota zece.

Înaintea contestațiilor, doar trei absolvenți, toți de la Hasdeu, aveau medie maximă la Bac. Este vorba despre Petruț Dinu, Andreea Nica și Mădălina Popescu.

După publicarea primelor rezultate, la Inspectoratul Școlar Județean Buzău au fost depuse peste 750 de contestații, lucrările elevilor fiind corectate în alt judeţ, pentru a fi reevaluate la solicitarea absolvenţilor.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

1 comentariu

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • Dumnezeule!Cum se poate, ca la prima corectare să iei nota 8.8, la lb.română,iar după corectare să iei 10.Sunt peste 20 de note la Hașdeu, care au suferit modificări, chiar și de peste 2p.Subliniez:peste 20 de note !Bieții copii,le înțeleg frustrarea.Se numește :tentativă de furt intelectual.Nu sunt cazuri izolate, oameni buni.Cineva să ia atitudine.

/* ]]> */