Știrile zilei

BUZĂU: Încă un mort pe nota de plată a inconștienței! (foto)

Șoseaua de centură a municipiului Buzău a mai răpit o viață. Ieri, un biciclist de 45 de ani a murit sub roțile unei dube, în timp ce încerca să întoarcă într-o zonă extrem de periculoasă. Concluzia e că vina o poartă mortul, deși în zonă s-ar putea face mai mult pentru protejarea participanților la trafic.

Bărbatul de 45 de ani se deplasa pe acostamentul consolidat al drumului, dinspre Lukoil către podul de la Bere. La un moment dat, ajuns în fața porții cimitirului, biciclistul a vrut să întoarcă peste linia dublă continuă, către fabrica de bere. Au fost ultimele clipe din viața lui. O dubă condusă de un buzoian de 20 de ani l-a izbit în plin, victima decedând pe loc.

Accidentele se țin lanț în această zonă de pe Șoseaua Nordului, dar oricum nimeni nu mai numără. Primăria Buzău, care este administratorul drumului, a luat măsurile necesare pentru montarea separatoarelor din beton, care ar reduce semnificativ numărul accidentelor.

În ciuda tuturor eforturilor municipalității, firma care s-a angajat să monteze parapeții nu își respectă partea de înțelegere. Societatea din județul Prahova întârzie aducerea separatoarelor care salvează vieți, deși termenul limită de montare a lor a fost 1 martie.

Până atunci, șoferii nu pot face altceva decât să respecte regulile de circulație sau s să evite zona pe cât posibil.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Adaugă un comentariu

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Statistici T5