Știrile zileiUtile

BUZĂU: Invitație la shopping. S-a deschis Luna Boutique Outlet

Îmbrăcămintea pentru femei nu înseamnă doar a fi în pas cu moda, ci este una din cele mai importante forme de exprimare a trăirilor sufletești. Vestimentația este esențială în fiecare zi, hainele fiind o modalitate de exprimare a individualității, a farmecului personal și de ce nu, al statutului social. Orice femeie apreciază o haină deosebită, un material de calitate , un design unic și un preț avantajos iar dacă le poate avea pe toate la un loc, e perfect. De ieri, 01.10.2019 s-a deschis în Buzău un loc care pare să îmbine aceste cerințe ale doamnelor, Luna Boutique Outlet.

Marți, 1 octombrie s-a deschis în municipiul Buzău cel mai nou outlet specializat pe vânzarea hainelor de damă de înaltă calitate, provenite din colecții realizate de designeri și case de modă de renume, la prețuri imbatabile. Luna Boutique Outlet este situat în zona Unirii Sud, la parterul blocului C1, vis-a-vis de Carrefour Express și vă așteaptă la cumpărături de luni până vineri între orele 10-18, iar sâmbăta, de la 10-14.

De ce un magazin de haine în Buzău?

,,Hainele de calitate sunt scumpe, iar ăsta nu este niciun secret. Constatăm asta de fiecare dată când mergem la cumpărături, însă Luna Boutique Outlet, prin conceptul specific outlet-ului comercializează produse noi, nefolosite si fără defecte de fabricație, produse de obicei de branduri de renume la prețuri mult sub nivelul pieții, iar doamnele și domnișoarele din Buzău merită să se îmbrace bine și ieftin”, ne-a spus Alexandra, tânăra întreprinzătoare care a pus bazele acestui magazin.

Tânără, optimistă, conectată la realitățile vremurilor noastre, Alexandra știe cât de important a devenit internetul sau social-media pentru toate categoriile de vârstă, așa că pentru a promova cele mai atractive produse din magazin sau pentru a comunica cel mai ușor cu clientii care ii trec progul buticului, a creat și o pagină de facebook http://www.facebook.com/Luna-Boutique-Outlet-100954744648229/ .

Așadar, dacă vă aflați în căutarea unei ținute formale, a unei rochii pentru o petrecere sau pur si simplu ceva smart casual, nu ezitați să vizitați Luna Boutique Outlet. Combinațiile de materiale fine și culori, diversitatea modelelor și prețurile imbatabile sigur vor putea satisface și cele mai pretențioase gusturi.  (Elena Andreea Șontică)

FOTO:

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close