Știrile zilei

BUZĂU: „Ne e frică să ne lăsăm copiii pe stradă. Sunt inconștienți!”

Apar noi detalii legate de accidentul produs aseară în apropierea unității militare de la Boboc, în urma căruia un tânăr caporal și-a pierdut viața, iar alți trei militari au fost răniți.

Deși nu a apărut nicio variantă oficială, se pare că tinerii aflați în mașină ar fi consumat băuturi alcoolice la un bar din zona localității Gara Boboc. Localnicii spun că este o obișnuință ca, la întoarcerea din permisie, unii elevi ai școlii să treacă pe la respectivul local, acolo unde consumă alcool, după care se urcă la volan.

Șoferii circulă apoi cu viteze amețitoare pe drumul în linie dreaptă, motiv pentru care localnicii se tem să își mai lase copiii afară la joacă:

[highlight]„Da, este adevărat faptul că au băut. Au băut la barul lui Marius Mistrianu: se întâmplă frecvent astfel de lucruri. Noua, locuitorilor acelui sat (Gara Boboc – n.red.), ne este frică să ne lăsăm copiii pe stradă. Sunt inconștienți.”[/highlight] a declarat o localnică sub protecția anonimatului.

[highlight]„O explicatie ar fi urmatoarea: bautura si muzica in bar langa gara din Boboc (ca politie nu prea e pe ruta aia) ,dupa care cu masina lu”tata” mai fac căteva curse ,cerculete” prin parcare , după care din cand in cand, mai imbratisează cate un plop, traiasca berea!” [/highlight]a fost un al comentariu trimis aseară redacției noastre.

Nenorocirea s-a produs aseară, pe drumul de acces către instituția militară, după traversarea căii ferate, la aproximativ 400 metri de poarta de acces. Într-o curbă la stânga, șoferul a pierdut controlul mașinii și a intrat în coliziune cu un copac aflat pe marginea drumului.

Personalul unității a solicitat de urgență, prin serviciul 112, intervenția echipajelor UPU SMURD Buzău, care au acordat primul ajutor victimelor.

“Din păcate, cu toate eforturile depuse de echipajele medicale sosite la fața locului, caporalul clasa a III-a Comăneci V. Robert George, șoferul autoturismului, nu a mai putut fi salvat. Unul dintre ceilalți trei militari, cu multiple traumatisme, a fost preluat, în stare stabilă, de un elicopter SMURD și transportat la Spitalul Universitar de Urgență Militar Central  din București. Ceilalți doi militari, răniți mai ușor, au fost preluați de ambulanțe și transportați la Spitalul Județean de Urgență din Buzău, unde sunt internați în stare stabilă, fiind în afara oricărui pericol.” au precizat reprezentanții Școlii Militare de Maiștri Militari și Subofițeri a Forțelor Aeriene ”Traian Vuia” prin intermediul unui comunicat de presă.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Adaugă un comentariu

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.