Știrile zilei

BUZĂU: O minge de foc a căzut din cer! – video

Peisaj straniu, lângă Buzău. Mai mulți martori susțin că au văzut o minge de foc pe cerul nopții, încă de când a intrat în atmosferă. Bulgărele incandescent a căzut și s-a dezintegrat chiar în apropierea drumului european E85, unde a provocat un incendiu ciudat, cu reflexii albastre.

Întâmplarea de care au avut parte câțiva buzoieni a avut loc în jurul orei 20.00, în zona comunei Costești. Doi tineri care se deplasau cu mașina, pe drumul European 85, de la București către Buzău, susțin că au observat pe cerul nopții cum o stea căzătoare se îndreaptă către pământ cu viteză.

Odată aprins, meteoritul intrat în atmosferă ar fi devenit tot mai vizil, lăsând în urmă o dâră de foc impresionantă. Potrivit martorilor, impactul corpului ceresc cu pământul a avut loc pe câmp, lângă șosea, unde s-a și dezintegrat și a provocat un incendiu straniu, cu reflexe albastre.

Cei doi tineri au oprit mașina și au filmat limbile de foc răspândite pe câmp.

Ulterior, șoferii și pasagerii altor două autoturisme ar fi oprit și ei la locul incendiului provocat de meteorit. Emoționați și impresionați, martorii ineditului spectacol ceresc au anunțat evenimentul la 112.

Un echipaj de poliție a fost trimis la locul impactului însă incendiul era déjà stins. Și pompierii au solicitat tinerilor imaginile surprinse de tineri de la locul prăbușirii meteoritului.

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button