Știrile zilei

BUZĂU | O trecere de pietoni periculoasă

Pe strada Frăsinet din municipiul Buzău, drept în fața bisericii „Sfântul Ștefan”, zace aruncată în beznă o trecere pentru pietoni. 

În fiecare seară, oamenii își riscă viața traversând pe aici. Nu se zărește un ciob de lumină, căci niciun stâlp de iluminat nu se află prin preajmă, iar de iluminarea trecerii nici nu poate fi vorba.

Mai mulți șoferi s-au plâns de faptul că, după lăsarea întunericului, pur și simplu nu văd dacă la cele două capete ale trecerii se află vreo persoană.

Curios este că pe trotuarul dinspre biserică pare a fi un stâlp, care ar putea găzdui liniștit o lampă solară sau bec racordat la rețeaua de iluminat public.

Mai jos, o imagine grăitoare cu trecerea de pietoni de la „Sfântul Ștefan”, căreia nu i-ar strica niște condiții de iluminare similare celor de la zebra din dreptul complexului „Iazul Morilor”:

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

3 Comments

  1. Pai sa se facă lumina tot e biserica lângă. Trecerea e necesară deoarece in afara de biserica e și stație de autobuz și se face și trecerea spre parc.

  2. Felicitari pentru articol. Intr-adevar eu sunt tot timpul atenta acolo, seara, si chiar si asa, am vazut prietonul abia cand a pus piciorul pe trecere. Era un domn imbracat in negru cu gluga in cap, probabil de la alergat. Eu incentinesc preventiv in zona. Nu se vede bine deloc. Trebuie urgent sa se ilumineze zona.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button