Administrație Știrile zilei

BUZĂU: Primele imagini din noua Primărie

Primarul Constantin Toma a prezentat primele imagini de pe șantierul deschis la fostul Bazar, acolo unde municipalitatea amenajează un sediu modern pentru Primărie.

Anul acesta a început reabilitarea și recompartimentarea clădirii Bazarului, urmând ca, la anul, să devină al doilea sediu administrativ al Primăriei Buzău. Potrivit primarului Constantin Toma, în 2020, o bună parte din resursa de personal a Primăriei se va muta aici.

Direcția Economică, de pildă, reprezintă doar unul dintre compartimentele Primăriei care își va muta activitatea în fosta clădire a bazarului. Edilul Constantin Toma a anunțat că angajații Direcției își vor avea birourile în partea dreaptă a fostului complex comercial, în zona în care se aflau, odinioară, tarabele. Serviciul Arhivă fi și el mutat în noul sediu, odată cu alți funcționari delegați să desfășoare activități de relații cu publicul, dar și alte servicii specifice.

După estimările primarului Constantin Toma, lucrările la fosta clădire a bazarului ar urma să se încheie anul viitor. Municipalitatea speră ca noul spațiu, gândit ca un „mall de servicii”, să ofere buzoienilor un acces facil în relația cu administrația locală.

Licitația pentru reamenajarea bazarului a fost câștigată de CONCAS S.A., costul total al lucrărilor ridicându-se la aproximativ 90 de miliarde de lei vechi.

loading...

Redacția Reporter Buzoian

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

2 comentarii

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Statistici T5