Anunțuri

BUZĂU: Promoția verii pentru iubitorii de beauty!

Înscrie-te în luna AUGUST la cursurile de Beauty si pentru plata integrala la inscriere vei beneficia de un Goodie Bag cu produse cosmetice de până la 450 lei (în funcție de cursul ales), produse puse la dispoziție de partenerii nostri de la http://www.topglamorous.ro.

Promotia este valabila incepand cu data de 1 August si se va incheia pe data de 31 August. Avem un pachet special de REDUCERI si pentru restul cursurilor, oferindu-le tuturor ce se vor inscrie si vor achita integral, o REDUCERE de 5% dar si posibilitatea de plata in RATE. Este timpul sa investesti in tine!

Profesional New Consult. De 12 ani ÎN FAVOAREA TA – partenerul, clientul şi colaboratorul nostru, dar și în favoarea tuturor celor care aţi făcut posibilă dezvoltarea conceptului de educaţie introdus pe piaţa de formare profesională din România sub motto-ul «Performanţa înseamnă succes»!

Pentru a celebra acest eveniment, așa cum v-am obișnuit, vrem să vă răsplătim loialitatea și pasiunea pentru EDUCAȚIE, oferindu-vă un pachet de reduceri substanțiale valabile toata luna August la oferta de Cursuri pe care o puteți consulta pe www.profesionalnewconsult.ro.

Campania se adresează atât persoanelor fizice, cât şi celor juridice pentru orice înscriere efectuată online pe site-ul www.profesionalnewconsult.ro sau la sediile noastre în perioada 01.08.2020 și până pe 31.08.2020 la unul dintre cursurile de Beauty programate sã demareze în urmãtorul interval, dar nu mai târziu de 31.08.2020 – dată începere curs.

_________

#sunteminsiguranta pentru ca #suntemresponsabili

Ca parte a responsabilității pentru derularea în condiții de maximă siguranță sanitară a tuturor cursurilor noastre, ne asigurăm de respectarea măsurilor impuse de autorități prin dezinfecția suprafețelor cu substanțe pe bază de clor sau alcool, aerisirea sălilor de curs, igienizarea permanentă și portul obligatoriu al măștii de protecție în incinta sediului nostru.

Telefon contact:  0784.333.777, 0740.250.290, 0784.045.025, 0720.420.330

Email: [email protected].

Ne găsiți în: Bld. I.C. Brãtianu, Bl. D6, (în spatele complexului Fortuna), Jud. Argeş, în spatele hypermarket Prima – birou înscrieri şi sãli de c

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close