Știrile zilei

BUZĂU: Se deschide patinoarul Ice Magic

Veste bună pentru iubitorii sportului pe patine. Astăzi, reprezentanții Ice Magic Buzău au anunțat că vor deschide pationarul de pe Calea Eroilor pe data de 30 noiembrie 2023.

Potrivit postării de pe pagina de Facebook, sezonul 2023-2024 se deschide anul acesta mai devreme, pe 30 noiembrie, la ora 9:30. Detalii despre program și tarifele practicate vor fi disponibile în curând:

Cu mare bucurie anunțăm că Patinoarul Ice Magic își deschide porțile în sezonul 2023-2024, de data aceasta, din 30 noiembrie, ora 9:30. 🤩.

Anunță-ți și prietenii. PS: datele despre orar, cât și tarifele vor fi anunțate în scurt timp.✌️”, se arată pe site-ul icemagic.ro.

Ice Magic este singurul patinoar din municipiul Buzău. Până la izbucnirea pandemiei din 2020, în centrul orașului era amenajat un pationar mobil închiriat de Primăria Buzău.

Ultimul patinoar adus la Buzău a fost amplasat în Piața Dacia, în decembrie 2019. Avea peste 500 de metri pătrați și putea primi pe gheață aproape 200 de persoane într-o serie de 60 de minute. Accesul era gratuit.

Data de 12 ianuarie 2020 a fost ultima în care buzoienii s-au putut bucura de mișcare pe patine. Două luni mai târziu a izbucnit pandemia de coronavirus, care ne-a schimbat viețile complet.

Anul trecut, reprezentanții Ice Magic au deschis patinoarul pentru prima dată după mulți ani, însă costurile mari de întreținere au dus la închiderea lui mai devreme decât se preconizase.

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button