Economic Știrile zilei

BUZĂU: Se deschide pe 15 martie!

Săptămâna aceasta va avea loc inaugurarea primului magazin Brico Depôt din Buzău, amenajat pe locul fostului magazin Praktiker.  Brico Depot va fi parte a companiei britanice de bricolaj şi amenajări interioare Kingfisher, care a achiziționat 100% din acţiunile Praktiker România.

La Buzău, magazinul din Zona Industrială a fost supus unui proces de rebranding, urmând ca toate produsele să poarte sigla „Brico Depot”. Inaugurarea sa va avea loc vineri, 15 martie 2019.

„Dorim să ne ajutăm clienţii să-şi îmbunătăţească locuinţele şi să le personalizeze şi suntem bucuroşi că tot mai mulţi dintre ei vor beneficia de produse de calitate la preţuri bune. Vom continua investiţiile în toate magazinele pentru a îmbunătăţi experienţa de cumpărare a clienţilor noştri. De asemenea, ne bucurăm să creştem echipa din România şi le urăm bun venit tuturor angajaţilor Praktiker”, a comentat Adela Smeu, CEO Brico Depôt România.

Toate însemnele Praktiker vor dispărea.

Praktiker Buzău nu a mai primit marfă de la finele anului trecut, atunci când a avut reduceri substanțiale la nenumărate produse.

Cu doar 15 magazine în România și cu 964 de angajaţi, Brico Depôt a reușit să vândă produse în valoare 144 de milioane de euro în 2016.

Kingfisher plc este o companie internaţională de bricolaj şi amenajări interioare, cu aproape 1.200 de magazine în 10 ţări din Europa şi Rusia, susţinută de o echipă de 77.000 de angajaţi. În 2017, Kingfisher a raportat vânzări în valoare de aproximativ 11,2 miliarde de lire sterline, cu un profit subiacent înainte de impozitare de 787 de milioane de lire sterline.

loading...

Redacția Reporter Buzoian

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Adaugă un comentariu

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Statistici T5