CORONAVIRUSȘtirile zilei

BUZĂU: Se redeschid frizeriile, saloanele de cosmetică, cabinetele stomatologice și muzeele!

ATENȚIE: Măsurile vor intra în vigoare după data de 15 mai!

Președintele Klaus Iohannis a anunțat, în urmă cu puțin timp, că nu va prelungi starea de urgență începând cu data de 15 mai. În schimb, starea de alertă instituită cu data de 16 va aduce cu sine o relaxare a măsurilor.

De pildă, frizeriile, saloanele de cosmetică, muzeele și cabinetele stomatologice se vor deschise cu acea dată, românii putând să se deplaseze în localitate fără declarația pe propria răspundere.

Vom purta mască în continuare și vor fi interzise întâlnirile cu mai mult de 3 persoane

„Nu știe nimeni până când va dura această epiedemie. Eu îmi doresc să controlăm epidemia.

După 15 mai putem să ne mișăm în interiorul localității unde avem treaba, dar să NU exagerăm. NU va mai fi nevoie să declarăm unde mergem. Este un prim pas important. Apoi, ce se întâmplă? Așa numita relaxare se va face pas cu pas, fiind la interval de 2 săptămâni. Următorul calup de relaxare va veni pe la 1 iunie.

Pe 15 mai vom aveam la dispozie frizeriile, saloanele de cosmetică, cabinetele stomatologice. Din 15 mai se vor redeschide cabinetele stomatologice, muzeele, dar toate în condiții speciale, de distanțare, cu mască și mănuși”, a spus Klaus Iohannis, la Palatul Cotroceni.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button