AdministrațieȘtirile zilei

BUZĂU: Șeful unei instituții de forță pleacă după 30 de ani de activitate

Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Neron Lupașcu” Buzău rămâne fără șeful său din ultimii nouă ani. Colonelul Nicolae Dănuț, omul care s-a identificat, în ultimele trei decenii, cu misiunea de salvare a vieții la Buzău, și-a depus astăzi dosarul de pensionare.

Inspectorul-șef Nicolae Dănuț se află de treizeci de ani în slujba buzoienilor, ocupând, în întreaga sa carieră, doar funcții de șef peste pompierii de la „Neron Lupașcu”. De nouă ani conduce poate cea mai grea instituție de forță, ISU Buzău, însă simte că a venit vremea predării comenzii.

Astăzi, colonelul în vârstă de 56 de ani și-a depus dosarul de pensionare la IGSU, urmând ca mai-marii urgențelor să îi aprobe solicitarea și să îi comunice ziua în care comandantul Nicolae Dănuț va primi pentru ultima oară raportul pe unitate.

Pe lângă planurile de pensionare, șeful ISU trebuie să se gândească acum și la persoana căreia îi va preda comanda Inspectoratului. În prezent, el îi are ca secunzi pe colonelul Viorel Găvăneanu, primul său adjunct, și pe locotenent-colonelul Constantin Rotaru, adjunct I.TANTIN

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: