Anunțuri Economic Știrile zilei

BUZĂU | SEMINAR DE INFORMARE: „Fii unul dintre norocoșii antreprenori!”

Joi, 24 mai 2018, între orele 14:00 și 18:00,  la sediul Școlii de Șoferi Brătilă din strada Victoriei nr. 65 va avea loc  seminarul de informare „Dăm start afacerii tale!” Participarea este gratuită.

„Nu rata oportunitatea de a te înscrie la seminarul de informare. Este momentul să dai start afacerii tale. 40 de planuri de afaceri vor primi finanțare de câte 178.000 lei. Fii unul dintre norocoșii antreprenori! Înscrie-te online pentru verificarea eligibilității afaceriihttps://goo.gl/eu37kR

START Antreprenorial – Măsuri integrate de antreprenoriat este un proiect implementat de Uniunea Națională a Tuturor Studenților din România în parteneriat cu Asociația pentru sprijin în dezvoltarea economiei sociale – Incluziune, responsabilitate, cooperatistă, antreprenoriat social și Asociația „Centrul de informare și documentare pentru Integrare Europeană și dezvoltare durabilă” Brăila. Proiect cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020. Investim în dezvoltare durabilă!” se arată în descrierea evenimentului.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Spune-ți părerea!

Statistici T5