Știrile zilei

BUZĂU: Suma uluitoare plătită de o buzoiancă pentru un loc de parcare

Ar putea fi recordul tuturor timpurilor la Buzău, de la amenajarea și scoaterea la licitație a unor locuri de parcare din jurul blocurilor.

O buzoiancă din cartierul Dorobanți este fericita posesoare a unui loc de parcare care nu face mai mult de 90 de lei pe an, dar pe care va trebui să plătească de …72 de ori mai mult!

Ieri, la licitația cu strigare pentru atribuirea unui loc de parcare din zona blocului D15 (intersecția de la florărie, str. Dorobanți cu Aleea Sporturilor), doi locatari au ținut parcă să-și demonstreze calitățile de licitator și au ajuns la o sumă care i-a lăsat pe toți cu gura căscată.

Participanții, un domn angajat la Electrica și o vecină a sa, care lucrează în străinătate. După o procedură care a durat aproape o oră, doamna a avut, desigur, ultimul cuvânt: 65 de milioane de lei vechi pentru un abonament anual de parcare în fața blocului în care locuiește! Rămâne de văzut acum dacă banii vor fi și plătiți în termenul stabilit, pentru că, în caz contrat, câștigătoarea va pierde locul.

În același bloc, tot ieri, un locatar a licitat 2000 de lei pentru un loc de parcare. Asta în timp ce, neavând concurență, mulți dintre vecinii săi se bucură de un loc de parcare contra modestei sume de 90 de lei pe an..

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

3 comentarii

  1. Plati ilegale, primaria este OBLIGATA sa asigure cetatenilor locuri de parcare! Ce se intampla acum este jaf si bataie de joc. DNA ar trebui sa faca ordine in acesti nemernici de le primarie si familiile lor pline de bani!

  2. Sa fie locul de parcare mai scump decât autoturismul este prostie crasă, dacă nu aveți locuri de parcare este mai ieftin sa dati primăria în judecată, va uniți mai mulți proprietari sau va ajuta chiar asociația de proprietari, uniți veți castiga. Primăria trebuie, este obligata, pe lângă locurile de parcare cu plata sa ofere și locuri de parcare gratuite. Obligata.!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button