EconomicȘtirile zilei

BUZĂU: Un ansamblu rezidențial modern se construiește pe strada Frăsinet

Unul dintre cele mai moderne ansambluri rezidențiale ale municipiului se construiește chiar în această perioadă pe strada Frăsinet din Buzău. Proiectul imobiliar va cuprinde un bloc cu cinci etaje și va dispune de o parcare ultramodernă.

Lucrările pe șantierul de pe strada Frăsinet au început luna aceasta și ar urma să dureze până la sfârșitul anului. Constructorul nu a făcut deloc rabat de la calitate, materialele alese garantând o construcție modernă și durabilă. Apartamentele vor fi construite la standarde moderne, cu finisaje peste media existentă pe piața de profil, după care vor fi închiriate de către dezvoltator.

Responsabilii de proiect au declarat că noua construcție va cuprinde 30 de apartamente spațioase cu trei camere, fiecare având o suprafață utilă de 110 metri pătrați. Ele vor fi oferite ulterior spre închiriere.

  • Laurențiu Dobrică intră pe piața imobiliară.

Cunoscutul om de afaceri buzoian Laurențiu Dobrică decide astfel să devină un jucător important și pe piața imobiliară, odată cu ridicarea ansamblului de locuințe de pe Frăsinet. Firma sa, Mecan Construct SRL, este beneficiarul investiției, constructorul fiind tot o societate de profil din Buzău, Voinea Construct.

Constructorul estimează că, în luna octombrie, clădirea va fi adusă la roșu, urmând ca, până la finele anului, să fie executate finisajele, iar blocul să fie dat în folosință.

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

2 Comments

  1. „Punctuala si total intamplatoare ? ” initiativa primariei de a construi pe bani publici , tocmai in aceasta zona un loc de promenada cu o apa curgatoare , reproduceri ale unor mori de apa ….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button