EducaţieȘtirile zilei

BUZĂU: Un candidat a luat nota 1.20 la Titularizare

Astăzi s-au afișat rezultatele examenului de titularizare, motiv pentru unii dintre candidați să își facă calculele pentru toamnă, iar pentru alții, să se gândească bine dacă sunt pregătiți pentru această profesie.

La Buzău, cele mai proaste rezultate au fost obținute de profesorii de educație fizică. Mulți dintre aspiranții la catedra de sport au luat note rușinoase. Cea mai mică medie, 1.20, a fost obținută de un candidat din Beceni, în timp ce un profesor de psihopedagogie specială a fost notat cu 1.45. În total, 41 de candidați dintr-un total de 249 nu au reușit să obțină nici măcar nota cinci.

  • Dintre cei 250 de candidați din Buzău, doar unul a obținut nota maximă.

Potrivit IȘJ Buzău, din cei 337 de candidați înscriși la concursul de titularizare, 87 au fost retrași, 250 de lucrări fiind trimise spre centrul de evaluare. Dintre acestea, o lucrare a fost anulată, iar 249 au fost corectate

Între 5 și 7, au primit 37,35% dintre candidați, respectiv 93 de cadre didactice participante la examenul pentru titularizare iar 41 de candidați au obținut note sub 5, adică 16,47%.

Dintre cei 250 de candidați din Buzău, doar unul a obținut nota maximă. Este vorba despre Florentina Drăghici, care a susținut examenul pentru profesor de cultură civică. La polul opus, cea mai mică notă obținută la Titularizarea de la Buzău este 1,20, obținută de candidatul din Beceni.

Rezultatele obținute de candidații la examenul de Titularizare pot fi consultate AICI.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: