AdministrațieȘtirile zilei

BUZĂU: Un drum către o zonă splendidă intră în reabilitare

Meritul este al președintelui Petre Emanoil Neagu și al echipei alături de care lucrează în Consiliul Județean.


Veste bună, pentru locuitorii comunei Bisoca. Drumul județean 204 C, care asigură accesul în localitate, va fi reabilitat și modernizat. Anunțul privind începerea lucrărilor a fost făcut astăzi, de către președintele Consiliului Județean Buzău, Petre Emanoil Neagu.

Liderul CJ a precizat că, săptămâna viitoare, va fi emis ordinul de începere a lucrărilor pentru refacerea drumului care pornește de la Vintilă Vodă și ajunge la Bisoca. Totodată, Neagu a precizat că a avut o întâlnire cu aproximativ 400 de locuitori ai frumoase comune buzoiene, discuțiile având loc în jurul unui subiect sensibil, acela al drumului care ajunge în localitate:

„Bisoca o localitate nemaipomenită, cu oameni răbdători,cu credință în Dumnezeu. Îmi cer scuze pentru tot disconfortul creat și le mulțumesc public pentru că au avut răbdare. Acești oameni aveau toate motivele să fie mult mai nemulțumiți decât sunt. Știu și că până la Bisoca îți rupi mașina; să nu credeți că sunt străin de aceste lucruri, dar iată că a sosit și momentul să îndreptăm aceste neajunsuri.”, a precizat Petre Emanoil Neagu.

Totodată, șeful Consiliului Județean a precizat că, în septembrie, va lua sfârșit și calvarul locuitorilor de pe DJ 203K, Mărăcineni-Podul Muncii, acolo unde au loc lucrări de reabilitare ce produc mult praf și disconfort.

De asemenea, în curând va începe reabilitarea DJ 203K , pe tronsonul Robeasca-Vadu Pașii.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: