AdministrațieȘtirile zilei

BUZĂU: Un obiectiv ajuns în paragină va fi modernizat de Primărie

Obiectivul municipalității, să preia pasajul în folosință gratuită de la Regionala CFR, spre a-l putea moderniza.

Legătura dintre zona de sud a municipiului și cartierul Poștă va se va face mai ușor și ai sigur după ce Primăria Buzău a anunțat reabilitarea pasajului subteran de la gară. Proiectul se va concretiza în viitorul apropiat, fiind pe lista de priorități a municipalității în pentru anul viitor.

De curând, municipalitatea buzoiană a inclus pe lista scurtă de must do reabilitarea pasajului subteran de la Gara CFR. Un prim pas va fi trecerea temporară a obiectivului din proprietatea Regionalei CFR Galaţi în cea a municipalităţii, pas care se va face în şedinţa CLM de joia aceasta.

  • Igienă, aspect plăcut, camere de supraveghere.

După ce va trece printr-un amplu proces de reabilitare și înfrumusețare, pasajul subteran de la gară va fi dotat şi cu camere de supraveghere și va fi păzit şi de poliţişti locali, anunță edilul Constantin Toma.

Există și varianta ca trecerea obiectivului în proprietatea Primăriei să nu fie aprobată de consilierii municipali. În acest caz, următorii paşi sunt întocmirea unui proiect şi organizarea licitaţiei pentru desemnarea firmei care va executa lucrarea.

Pasajul de la gară a a mai fost reabilitat în urmă cu 6 ani, de către o firmă contractată de Primăria Buzău, deşi nu era proprietara obiectivului. Lucrările au costat doar 15.000 de euro, dar vizat doar intrările şi ieşirile din pasaj.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: