EconomicȘtirile zilei

BUZĂU: Carrefour caută producători de legume-fructe! Ce trebuie să faci pentru a deveni furnizor

Gigantul Carrefour dorește să încurajeze dezvoltarea pieței românești, să susțină economia locală și să ofere clienților acces la o ofertă cât mai diversificată de produse. Totodată, proiectul va crea și  locuri de muncă.
În perioada 7-13 august, producatorii români de legume-fructe sunt asteptati în oricare hipermarket Carrefour din tara pentru a deveni parteneri și furnizori ai lanțului de magazine Carrefour. Standurile fructe-si-legume1speciale, dedicate producătorilor autohtoni, vor fi amplasate la intrarea hipermarketurilor, in intervalul 8:00-22:00.
Producătorii care nu pot ajunge în magazinele Carrefour în această perioadă se fot înscrie și online, prin completarea unui formular disponibil pe site-ul companiei.
“Scopul este sa listam rapid cat mai multi producatori romani de legume-fructe. Chiar daca sunt producatori mici, ii vom lista la magazinele din zona de provenienta. Dorim să colaborăm cu cât mai mulți producatori români, oricât de mari sau mici ar fi. Extinderea ofertei de produse românesti si sprijinirea furnizorilor autohtoni sunt parte din angajamentul nostru pe termen lung. Prin acest program, dorim să încurajăm dezvoltarea pieței românești, să sustinem economia locală și să le oferim clienților noștri acces la o ofertă cât mai diversificată de produse, la un preț accesibil si, implicit, mai multe locuri de muncă”, a declarat Andreea Mihai, Director Marketing al Carrefour România.
La nivel national, Carrefour România colaborează cu peste 1.500 de furnizori romani si dezvoltă programe care contribuie la consolidarea afacerilor autohtone si la generarea de noi locuri de muncă.
În județul Buzău, ca și în alte județe în care se practică legumicultura și pomicultura, producătorii sunt nevoiți să-și vândă recolta la un preț foarte mic față de prețul pieței. Astfel, legumele și fructele ajung la comercianți, care, de multe ori, dublează prețul produselor pe care le cumpărăm din piață.

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

One Comment

  1. Niciodată produsele Românești de la producătorii de legume și nu numai nu vor ajunge pe rafturile supermarketurile Românești domnule Șontică ,lucrez în comerț de peste 30 de ani și produsele producătorilor noștrii sunt foarte rare și foarte inexistente pe rafturile magazinelor de profil ,totul e doar de imagine frumos din import nu sănătos de la noi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button