Știrile zilei

Buzăul alocă 50.000 de euro pentru modernizarea unui scuar din Chișinău

Consiliul Județean Buzău va aloca suma de 50.000 de euro din bugetul propriu realizării unui proiect de infrastructură în capitala Moldovei. Este vorba despre „Amenajarea și modernizarea Scuarului din strada Nicolae Titulescu, mun. Chișinău”.

Potrivit site-ului deschide.md, Consiliul Municipal Chișinău a aprobat cofinanțarea din partea Consiliului Județean Buzău, în sumă de 50 000 euro, pentru implementarea și realizarea proiectului „Amenajarea și modernizarea Scuarului din strada Nicolae Titulescu, mun. Chișinău”. Cofinanțarea acestui proiect este și rezultatul evenimentului „Zilele municipiului Chișinău la Buzău” organizat în comun de către Primăria mun. Chișinău și Consiliul Județean Buzău între 16-18 septembrie 2021, susține consilierul municipal de la PUN, Corneliu Pântea.

„Salut organizarea unor astfel de evenimente de către Primăria mun. Chișinău și insist pe desfășurarea lor și în alte orașe ale României. Astfel de evenimente vor aduce beneficii pentru ambele părți. Și nu e vorba doar de bani. Insist în continuare pe organizarea „Zilelor municipiului Chișinău la București”, eveniment despre care am vorbit și am propus să-l organizăm încă acum un an. Atunci am avut și susținerea autorităților publice locale din București. Organizarea și desfășurarea lui va aduce mai multe beneficii pentru ambele capitale românești”, a declarat Pântea în cadrul ședinței CMC.

Proiectul a fost aprobat cu 37 voturi ale consilierilor: PSRM- 16, Platforma DA – 10, PAS – 4, ȘOR – 1, PL – 2, PUN – 1, PD – 1, PCRM – 1

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: