Anunțuri

Buzăul citește” revine în data de 18 mai cu a doua ediție

Și anul acesta Primăria Municipiului Buzău a pregătit pentru copii evenimente culturale deosebite! În curând urmează să ajungă în școli, la toți copiii din municipiul Buzău, pachetele cu noi cărți.

Deschidem cea de-a doua ediție cu două evenimente pentru copii și adolescenți: Miercuri, 18 mai, în grădina Vilei Albatros De la ora 11, va avea loc evenimentul “Ghici, cine citește”, dedicat copiilor de la grupa mare și elevilor din învățământul primar , susținut de Monica Davidescu, actriță a Teatrului Național din București.

De la ora 13:00, se va desfășura evenimentul “Care-i faza cu cititul?” susținut de Andrei Ciobanu, artist și îndrăgit om de radio, care îi va provoca pe adolescenți la o discuție despre universul cărților și al lecturii.

#dațideveste Un proiect susținut de Primăria Municipiului Buzău și Consiliul Local Municipal, cu sprijinul Centrului Cultural și Educațional ,,Alexandru Marghiloman”


Sursa: Comunicat de presă al Primăriei municipiului Buzău

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: