Știrile zilei

Buzăul, un imens patinoar: Mașini răsturnate, drumuri închise

UPDATE: Traficul s-a reluat pe DN2E85, se circulă îngreunat, în condiții de iarnă

Fenomen meteo deosebit de periculos pentru şoferi. Ploaia înghețată căzută pe timpul zilei a dus la apariţia poleiului, în timp ce drumurile din Buzău s-au tranformat, rând pe rând, în patinoare.

În numai câteva ore, drumurile din Buzău s-au transformat în adevărate capcane pentru şoferi. Unii dintre ei au fost luați pe nepregătite, dar cei mai mulți acuză autorităţile că nu acţionează cu utilaje care să împrăştie material antiderapant.

Poleiul ce acoperă carosabilul le-a determinat pe autorități să închidă circulația pe mai multe sectoare de drum:

1. DN2E85, între km. 68(lim.jud.Ialomita) și 78,în zona Caldarusanca;

2. DN2C- între Padina și Smeeni:

3. DJ 203 D – între Smeeni și Țintești

În numai câteva ore, mai multe autocamioane au ieșit în decor în mai multe zone ale județului (Cilibia, Pogonele, limită cu județul Ialomița), iar aproape de Urziceni o dubă s-a răsturnat pe câmp.

Compania Națională de Drumuri îi avertizează pe șoferi cu privire la codurile galbene de vreme rea valabile marți seară în județele Buzău, Ialomița, Călărași, Constanța și Tulcea.

Administrația Națională de Meteorologie a emis o avertizare de tipul cod galben valabilă în intervalul orar 17:00 – 20:00, ce vizează ninsori moderate cantitativ, depuneri de polei pe partea carosabilă și intensificări ale vântului în județele Buzău, Ialomița, Călărași, Constanța și Tulcea.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: