Sport Știrile zilei

Buzăul va găzdui o etapă a Cupei Mondiale de rachetomodelism

Weekend important pentru sportul buzoian. Sâmbătă, 26 mai 2018, SCM Gloria Buzău organizează o etapă a Cupei Mondiale de rachetomodelism, eveniment care va aduce pe aerodromul militar de la Frasinu sportivi din patru țări.

„Palace’s Cup” Buzău 2018 este un eveniment destinat sportivilor din România, Bulgaria, Serbia și Elveția, ce dețin licență FAI validă. Ei se vor întrece în cadrul mai multor probe de rachetomodelism, începând cu ora 08:30, pe aerodromul militar de la ieșirea din Buzău spre Frasinu.

Evenimentul este organizat de Sport Club Municipal Gloria Buzău. Din echipa de coordonare a etapei de cupă mondială fac parte prof. Alina Ene, șefa secției de modelism a SCM Buzău, și profesorul Ovidiu Nica, maestru emerit al sportului și director de concurs.

Sub coordonarea Alinei Ene, echipa de modelism a SCM Buzău a obținut distincții importante la întrecerile naționale și internaționale. Ultima reușită a sportivilor buzoieni datează de la finele lunii aprilie, atunci când echipa SCM s-a întors acasă cu opt medalii, în urma participării la etapa de Cupă Mondială de la Kaspichan, Bulgaria.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Spune-ți părerea!

Statistici T5