Știrile zilei

Buzăul votează Bianca Mihai în semifinalele „Românii au Talent”!

Showul „Românii au Talent”, sezonul cu numărul 8, a ajuns în faza semifinalelor. Cei mai buni dintre participanții de la preselecții vor urca pe scenă începând cu emisiunea din această seară cu intenția de a cuceri încă o dată juriul și publicul și de a merge în următoarea etapă. Printre ei se numără și Bianca Mihai, tânăra de doar 16 ani, care, prin reprezentația ei, a ridicat în picioare o sală întreagă.

După cei patru de DA primiți în prima fază a competiției, când a extaziat sala și jurații cu vocea și interpretarea magnifică, fata cu ochii de smarald a trecut în altă etapa a emoțiilor. “Pentru mine, emotiile trec la urmatorul nivel: incep editiile live Romanii au talent! Imi doresc sa fiti alaturi de mine si sa ma votati online,daca veti simti, pe romaniiautalent.protv.ro și prin sms la 1264* pentru a ajunge in marea finala! Fiti cu ochii pe noi de la 20:30!” a postat tânăra pe pagina de Facebook.

De această dată, Bianca trebuie sa impresioneze juriul și telespectatorii în egală măsură, deoarece ea poate fi votată și de cei din fața micilor ecrane. Pentru a-i arăta susținere si pentru a-i încuraja pe buzoieni să o voteze, prietenii și apropiații au umplut cu mesaje de încurajare pagina de facebook a tinerei artiste.

Voturile vor putea fi acordate pe durata emisiunii la numerele afișate pe ecran sau online pe pagina de Facebook a emisiunii.

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button