Știrile zilei

Buzoian de 19 ani, vizitat de polițiști după ce s-a filmat trăgând cu arma și a urcat imaginile pe internet

Un buzoian în vârstă de 19 ani s-a ales cu dosar penal pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor şi uz de armă neletală fără drept, după ce s-a filmat trăgând cu arma și a urcat imaginile pe o rețea de sozializare. Tânărul riscă acum între unu și trei ani de închisoare.

Marți, 25 aprilie 2023, poliţişti din cadrul Biroului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase s-au sesizat din oficiu privind săvârșirea de infracțiuni la regimul armelor și munițiilor de către un utilizator al unui cont în mediul online. Poliţiştii au demarat verificările specifice conform competenţelor, în urma postării unei filmări în care efectuează un foc de armă în plan vertical cu un pistol susceptibil a fi supus autorizării.

Cu ocazia verificărilor efectuate, utilizatorul a fost identificat ca fiind un buzoian în vârstă de 19 ani, iar în urma depistării acestuia poliţiştii au stabilit că arma utilizată este un pistol din categoria armelor neletale, supuse autorizării.

Totodată, arma a fost indisponibilizată în vederea continuării cercetărilor.

Faţă de tânăr, poliţiştii efectuează cercetări, sub coordonarea parchetului, pentru săvârşirea infracţiunilor de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor şi uz de armă neletală fără drept.

Se pare că buzoianul este unul dintre tinerii care, la finele anului trecut, au devastat o vilă din sectorul 4 al capitalei, pe care o închiriaseră pentru petrecerea de revelion. La momentul respectiv, presa a scris că pagubele depășesc 30 de mii de euro. Adolescenţii au distrus complet șase camere, mobila, televizoare au spart uşi, au distrus băi şi sistemul de supreveghere video al pensiunii, inclusiv cablurile din pereţi.

2 comentarii

  1. E nebun si tanarul acesta care este cantaret. NU stiu ce se intampla cu generatiile din ziua de azi dar imi pare rau ca iau drept exemple genul asta de specimene.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button