Știrile zilei

Buzoian de 20 ani, săltat de mascați, după ce a cultivat cannabis la ghiveci

 

În această dimineață polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate din Buzău împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T.- Biroul Teritorial Buzău, sprijiniți de jandarmi, au efectuat o  percheziție domiciliară pe raza județului Buzău, la un tânăr în vârstă de 20 de ani, bănuit de  cultivarea și comercializarea plantelor de canabis.

 

Din cercetări a reieșit că, în perioada iunie –  septembrie 2016, tânărul a achiziţionat mai multe seminţe de canabis pe care le cultivat în ghivece la locuinţa acestuia, iar pe parcursul timpului acesta recolta periodic muguri de la plantele respective pe care îi punea la dispoziţia mai multor consumatori fie  pentru anumite sume de bani fie cu titlu gratuit.

 

În urma percheziției au fost ridicate mai multe plante de canabis, seminţe de canabis, un grinder pentru tocat materia vegetală  precum și un cântar electronic.

 

Activitațile se desfășoară în cadrul unui dosar penal instrumentat de polițiști din cadrul S.C.C.O. Buzău sub supravegherea procurorului de caz din cadrul D.I.I.C.O.T – Biroul Teritorial Buzău.

 

Bănuitul a fost adus  la audieri pentru documentarea activității infracționale.

 

Acțiunea s-a desfășurat cu  sprijinul Serviciului Român de Informaţii.

 

 

 

 

 

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button