CORONAVIRUS

Buzoian de 33 de ani, oprit în Vama Nădlac. Ce au găsit polițiștii în geanta lui

Polițiștii de Frontieră au oprit un buzoian care intenționa să introducă în țară un pistol fără autorizații și documente de proveniență, scrie vama_nadlacAradon.ro.
Din informaţiile furnizate de Poliţia de Frontieră, la Nădlac s-a prezentat pentru a intra în ţară Marian A., de 33 de ani, din judeţul Buzău. Acesta conducea o autoutilitară Mercedes înmatriculată în România, iar oamenii legii au efectuat un control mai amănunţit. Nu mică le-a fost mirarea când, într-o geantă de damă, au găsit un pistol cu gaz marca Colt Double Eagle, fabricat în Germania, şi un încărcător în care se aflau opt cartuşe.
Întrebat despre provenienţa armei, buzoianul a spus că aceasta nu îi aparține, încercând să dea vina pe o persoană care i-ar fi dat geanta în Suedia pentru a o livra unei alte persoane, la Buzău.
„Având în vedere cele constatate, poliţiştii de frontieră au reţinut pistolul şi muniţia aferentă, în vederea confiscării, iar cetăţeanului român i-au fost întocmite actele premergătoare sub aspectul savârşirii infracţiunilor de tentativă la contrabandă calificată şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor”, au anunţat cei de la Poliţia de Frontieră.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close