CORONAVIRUS

Buzoian de 65 de ani, mort din cauza gerului. Alte câteva persoane au ajuns la UPU cu HIPOTERMIE

Gerul „polar” din ultimele zile a făcut victime printre oamenii fără adăpost din Buzău. Mai multe persoane au ajuns la UPU cu degerături, iar pentru un bărbat de 65 de ani, medicii nu au mai putut face nimic.PERSOANE CU DEGERATURI BOTOSANI (Small)

În perioada 31.01.2014-3.02.2014, la Unitatea de Primiri de Urgente a Spitalului Judetean de Urgenta Buzău s-au inregistrat 7 cazuri sociale si 4 cazuri de hipotermie.

Din cele 4 cazuri de hipotermie, în 3 situații a fost  necesară  internarea pacientilor pe sectia de  Chirurgie Plastică, din cauza degeraturilor survenite la nivelul membrelor.

Pentru un bărbat de 65 de ani, internat în UPU cu hipotermie, medicii nu au mai putut face nimic. Starea lui s-a agravat, degerăturile ducând  la decesul acestuia, la numai câteva ore de la internare.

 In ceea ce priveste situatia cazurilor sociale, pacientii care au ajuns la Unitatea de Primiri Urgente au primit ingrijirile medicale corespunzatoare si ulterior vor fi transferati la Centrul de Urgenta de Zi si de Noapte pentru persoanele fara adapost.

 

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button