Știrile zilei

„Vă rog să mă ajutați să îl găsesc pe frățiorul meu!..”

„Dragi prieteni, vă rog să mă ajutați să îl găsesc pe frățiorul meu, Podaru Niculaie, care nu mai știm nimic de el. Mama e disperată, i-au mai murit 3 băieți în trecut, nu vreau să mă gândesc la ce e mai rău. Vă rog din suflet să mă ajutați!”. 

Este mesajul plin de durere al unei buzoience plecate la muncă în Italia, care își caută fratele cu disperare de trei luni. Bărbatul are 39 de ani și este necăsătorit, iar în luna octombrie a plecat în Peninsulă pentru a lucra la o fabrică de geamantate, făsă să-și anunțe familia unde se află.

„Văluș, frățiorul meu cu suflet mare și bun, asa te alintam noi pentru ca erai cel mai mic dintre noi, cel de-al zecelea frate. Frățiorul meu, s-au împlinit trei luni de când nu mai știm nimic de tine. De ce oare nu dai nici un semn de viață, de ce nu răspunde nimeni la numărul tău de telefon? Cine oare are telefonul tău? De ce îl deschide din când în când și nu răspunde?”, este un alt mesaj înduioșător al Lucicăi.

Familia bărbatului este disperată și apelează la ajutorul comunității românești din Italia pentru a fi ajutată să-l găsească. Conaționalul nostru se numește Niculaie Podaru, este născut pe 1 noiembrie 1980 și are 39 de ani. Originar din comuna Lopătari, județul Buzău, bărbatul nu este însurat și nu are copii, dar a plecat în Italia în urmă cu un an și șapte luni pentru a lucra la o fabrică de geamantane fără să spună niciodată rudelor sale în ce localitate a plecat, unde lucra exact sau cu cine a plecat, în ciuda faptului că țineau legătura foarte des.

„Nu răspunde la telefon de 3 luni, mama e disperată, a mai pierdut cel de-al treilea băiat acum cinci ani. Noi eram 10 frați: 5 fete și 5 băieți dintre care am rămas 2 băieți și 5 fete”, a povestiti sora lui Niculaie pentru Rotalianul.ro.

„Mama a fost la Poliția din comună, dar nu face nimeni nimic. Am sunat la ambasadă, am trimis și email, dar au zis că ei nu pot face nimic”, mai spune Lucica.

Între timp, sora lui Niculaie a spus  că urmează să facă un denunț și la carabinieri, dar face mai întâi de toate un apel la românii din Italia pentru a ajuta-o să-l găsească pe fratele ei:

Semnalmente: ochi căprui, păr castaniu, înălțime circa 1,70 metri greutate circa 55 de kilograme, constituție fizică slabă.

Oricine are informații despre buzoian este rugat să o contacteze pe sora lui, Lucica, la numărul de telefon: 334 775 7877.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close