Știrile zilei

Buzoian: „Domnule primar, vă rog din suflet!..”

Vremea frumoasă de afară i-a scos pe buzoieni la plimbare, atracția principală fiind Parcul Crâng. Totuși, oamenii nu ar trebui să uite că România se află în stare de urgență, iar cetățenii sunt rugați să nu iasă din case pentru a preveni răspândirea coronavirusului.

Un buzoian a postat pe Facebook o fotografie care arată că mulți dintre buzoieni nu au nicio problemă să iasă din case și să interacționeze cu alți cetățeni, despre care nu știu dacă sunt sau nu purtători ai COVID-19.

„Va rog din suflet, Domnule Primar, opriți transportul local! Poate așa reușim sa ținem persoanele in vârsta in case. Nu ii mai lăsați sa umble pe străzi și in magazine non stop sau in parcuri in grupuri de 3-4-5 persoane. Este un mare pericol”, a scris Adrian pe un grup de Facebook din Buzău.

Primăria municipiului Buzău a luat deja măsuri de prevenire a răspândirii virusului. Ghișeele din Palatul Comunal au fost închise, iar contribuabilii au fost sfătuiți să utilizeze serviciul de plată online.

De asemenea, Constantin Toma a mai anunțat că Trans Bus își va reduce treptat numărul de curse tocmai pentru a preveni răspândirea virusului,

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button