Știrile zilei

Buzoian electrocutat la pescuit

Un buzoian de 52 de ani și-a pierdut viața la pescuit, după ce a atins cu undița firele de înaltă tensiune.

Duminică dimineață, buzoianul se afla la pescuit pe un canal de irigații, între localitățile Cuza Vodă și Stăncuța. Într-un moment de neatenție, pescarul amator a atins cu firul undiței liniile electrice de tensiune, electrocutându-se.

Bărbatul a murit pe loc. Cadavrul său a fost transportat la Serviciul de Medicină Brăila în vederea efectuării necropsiei, în cauză fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Din păcate, nu este primul incident de acest fel pe raza județului Brăila. Pe parcursul acestei veri, mai mulți pescari amatori, unii veniți din județele învecinate, au sfârșit electrocutați după ce au atins firele de înaltă tensiune de deasupra canalelor de irigații unde pescuiau.

Printre ei și un tânăr de doar 19 ani din Nehoiu. El se afla împreună cu tatăl său și câțiva prieteni la pescuit, la Blasova, când a atins cu undița firele de înaltă tensiune. Tânărul a murit pe loc.

.

Din păcate, nu este primul incident de acest fel. Vara aceasta, mai mulți pescari amatori ajunși la pescuit pe canalele din județul Brăila au sfârșit electrocutați în același mod. Printre ei și un tânăr de doar 19 ani, din Nehoiu. El se afla împreună cu tatăl său și câțiva prieteni la pescuit, la Blasova, în momentul în care a atins cu undița firele de înaltă tensiune. Tânărul a murit pe loc.

Astfel de accidente au fost frecvente în Insula Mare a Brăilei, dar și la Gropeni.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button