CORONAVIRUSȘtirile zilei

Buzoian mort în Germania, după un accident cumplit (video)

Un bărbat de 43 de ani, din localitatea Mătești, județul Buzău, a murit strivit de brațul telescopic al unei betoniere, în timp ce turna placa unei construcții pe un șantier din orașul german Freising. Un alt coleg de-al său, un bucureștean de 56 de ani, a pierit și el strivit de greutatea macaralei.

Accidentul s-a produs joi, pe un șantier de construcții din regiunea Bavaria. Cei doi bărbați lucrau împreună la turnarea unei plăci de beton. Din cauza solului umed, picioarele betonierei au cedat, iar brațul telescopic care urcă materialul la peste 50 de metri înălțime s-a prăbușit. Cei doi muncitori aflați în calea brațului metalic au căzut secerați, buzoianul de 43 de ani decedând pe loc, în timp ce colegul său s-a stins câteva zeci de minute mai târziu, la spital.

Colegii celor doi sunt șocați. Șantierul a fost închis de autoritățile care au deschis acum o anchetă pentru a stabili dacă a fost vorba despre o defecțiune tehnică sau despre o eroare de operare.

D. Aron locuia în Mătești și plecase la muncă în Germania prin intermediul unei firme din Buzău. El lasă în urmă o soție și un copil minor.


loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Un comentariu

  1. Sa va fie rusine! Dezinformati lumea fara sa stiti despre ce e vorba! Amandoi au murit pe santier, niciunul din ei nu a murit la spital! Unchiul meu ( barbatul de 56 de ani) a murit pe loc ! Bratul utilajului i-a cazut in cap si i-a spart casca de protectie pe din doua. Accidentul nu s-a produs din cauza pamantului umed cum am mai vazut si pe alte site-uri ci din cauza utilajului care nu avea revizie tehnica. Bratul s-a desprins de sus si a cazut pe dansii. Nu au avut nici cea mai mica sansa de supravietuire din pacate! Dumnezeu sa ii odihneasca in pace ! Sincere condoleante familiei din Buzau! Dumnezeu sa ne ajute si sa ne intareasca sa putem sa trecem peste aceasta incercare grea care ne-a adus numai suferinta!€

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: