Știrile zilei

Buzoian mort pe stradă dintr-un motiv incredibil

Un buzoian în vârstă de 42 de ani a căzut ieri pe stradă, în zona farmaciei Dona de pe Unirii Sud, si a decedat la scurt timp. Medicii SMURD și cei de la Ambulanță nu au mai putut face nimic pentru a-l salva.

Sosite la fața locului cu două ambulanțe, echipajele medicale au început manevrele de resucitare, rămase însă fără rezultat. La scurt timp, ei au aflat și motivul decesului: bărbatul se înecase cu o bucată de carne crudă.

[highlight]”I-au scos din gât o ditamai bucata de carne crudă. Mai avea și în sacoșă și obișnuia să rupă și să mănânce de acolo”, [/highlight]a relatat un martor.

Trupul bărbatului a fost transportat la morga Serviciului de Medicină Legală Buzău pentru efectuarea necropsiei.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

2 Comments

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • Asta dovedeste profesionalismul celor sositi la fata locului pe linie de medicina de urgenta si resuscitare.Protocolul spune clar : In cazul stopului cardio RESPIRATOR manevrele specifice de resuscitare se incep numai dupa ce se elibereaza (verifica) caile aeriene superioare . CUM ADICA IN FINAL AU AFLAT !!! (Sa ne fereasca Dzeu k murim cu zile pe mana asa zisilor profesionisti , cred k dc ar citi Arafat stirea asta si ar pune mainile in cap )

    • Depinde, cât a durat de când s-a asfixiat și până a sesizat cineva și a sunat la 112.Asta face diferența.Dacă s-a instalat „rigor mortis”,nu au medicii cum să mai facă acea eliberare a traheelor.