Știrile zilei

Buzoian răpus de boală în numai câteva zile

Doliu printre rudele și cunoscuții lui Vali Turcu, un buzoian de 43 de ani care a pierdut bătălia cu virusul nou în doar câteva zile.

Bărbatul s-a stins azi-dimineață, la ATI, la numai câteva zile după ce fusese confirmat cu SARS-CoV-2. Se pare că bărbatul ar fi așteptat prea mult de la momentul infectării, iar simptomele s-au acutizat și l-au trimis la spital.

Chiar și așa, prietenii buzoianului spun că acesta avea o stare relativ bună și că nu știu să fi suferit de vreo boală. Aseară, unul dintre ei chiar a vorbit cu el la telefon, pentru ca azi-dimineață să afle că Vali s-a stins la ora 04:00..

Bărbatul era din Micro XIV, dar se mutase la Focșănei cu iubita sa. În ultimii ani lucrase în Anglia, dar revenise în țară pentru a o lua de la capăt.

Vestea morții sale i-a șocat pe cunoscuții săi. Ei se întreabă acum cum este posibil, de pildă, ca un pacient în vârstă să scape de COVID fără nicio problemă, iar unul de 43 de ani, fără boli cunoscute, să piară atât de repede.

Răspunsul la această întrebare e destul de greu de oferit, însă în discuție sunt două variabile: forma mai mult sau mai puțin severă a bolii și starea de sănătate reală a pacientului (pentru că există posibilitatea ca pacientul să aibă o afecțiune despre care nici măcar nu știa).

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Un comentariu

  1. raspunsuri la rugamintile noastre ale buzoienilor unde le gasesc? zilele trecuta am scris despre trotuarele de la gara pina la bariera Brailei ca sunt facutr praf de-ti rupi picioarele mergind pe ele deci unde gasesc un raspuns la aceasta problema?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button