Știrile zilei

Buzoiancă arestată, după ce a bătut un polițist

Poliţiştii buzoieni au depistat o femeie din Verneşti, urmărită la nivel internaţional de autorităţile judiciare din Austria. Se pare că femeia agresase un polițist ce intervenise într-o ceartă conjugală. După agresiune, buzoianca s-a întors în țară și s-a ascuns la rudele din Breaza.

La data de 17 octombrie, poliţiştii de investigaţii criminale de la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Buzău împreună cu poliţişti de la Secţia de poliţie rurală Merei au depistat pe raza comunei Breaza, o femeie de 35 de ani din comuna Verneşti, urmărită la nivel internaţional de către autorităţile judiciare din Austria, împotriva sa fiind emis un mandat  european de arestare, pentru comiterea a trei infracţiuni pe teritoriul acestei ţări respectiv, rezistenţă faţă de autoritatea de stat, vătămare corporală şi vătămare corporală gravă.

Poliţiştii au pus în executare mandatul de aducere emis de Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Ploieşti iar după ce persoanei în cauză i s-a adus la cunoştinţă semnalarea introdusă pe numele său în Sistemul Informatic Schengen, aceasta a fost condusă la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Ploieşti, unde a fost prezentată procurorului competent pentru soluţionarea cauzei, fiind dispusă reţinerea pentru o perioadă de 24 de ore.

Ulterior, buzoianca a fost prezentată Curţii de Apel Ploieşti cu propunere de arestare preventivă în vederea predării catre autoritatile judiciare din Austria. Instanţa de judecată a emis împotriva acesteia un mandat de arestare preventivă prin care s-a dispus arestarea preventivă pentru o perioadă de 15 zile.

Persoana în cauză a fost încarcerată în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: