Știrile zilei
ULTIMA ORĂ

Buzoiancă de 35 de ani, moartă în accident

O buzoiancă în vârstă de 35 de ani și-a pierdut viața, în această seară, într-un accident de circulație produs pe Drumul județean DJ 203D.

Tragedia s-a produs luni seară, în timp ce femeia conducea autoturismul dinspre localitatea Pietroasele înspre DN 1B.

Potrivit datelor poliției, la un moment dat, șoferița în vârstă de 35 de ani, din Buzău, a pierdut controlul volanului și s-a răsturnat în afara părții carosabile.

Corina avea un bar la Pietroasele, pe care îl administra singură. În momentul producerii tragediei se întorcea acasă, la Buzău. 

Mașina a izbit un copac și a rămas răsturnată pe plafon. Din păcate, impactul i-a fost fatal șoferiței, care a fost găsită decedată înăuntru.

„În cauză se va întocmi dosar penal iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul”, a transmis IPJ Buzău.

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

3 Comments

  1. ..o observație care ține de statistică: în aproape orice accident rutier care se întâmplă în țară în ultima perioadă este implicat conducătorul auto numit ‘șoferiță’ !….

  2. Oare chiar nu mai avem alte stiri decat aceste tragedii?Dumnezeu sa odihneasca, condoleante familiei,.As fi vrut sa deschis si sa vad ceva frumos, dar zilnic vad aceste stiri

  3. Nu știu unde ai văzut tu statistica asta, nenea Costel. Îți las o statistica publică, poate îți reconsideri părerea de misogin.
    „Conform studiilor din ultimii ani, legate de subiectul rivalităţii sexelor la volan, rezultă că bărbaţii produc mai multe accidente fatale.”
    Succes!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button