Știrile zilei

Buzoiancă decedată în incendiu, în cartierul Micro III

O femeie în vârstă de 91 de ani și-a pierdut viața, azi-noapte, după un incendiu care i-a cuprins apartamentul situat într-un bloc din cartierul buzoian Micro III.

Potrivit ISU Buzău, apelul la 112 a fost efectuat în jurul orei 01:00, apelantul precizând că este vorba despre un incendiu izbucnit la etajul unu al blocului 29C din cartierul Micro III.

Imediat, la fața locului au fost direcționate mai multe echipaje de stingere și o autoscară din dotarea ISU Buzău, precum și o ambulanță SAJ. Pompierii au pătruns în apartamentul care ardea mocnit, în căutarea de eventuale victime. Din păcate, prin fumul înecăcios au zărit trupul unei femei care zăcea inconștientă, în stop cardiorespirator.

Victima a fost scoasă din apartament și introdusă în ambulanță, unde au început manevrele de resuscitare. Din păcate, organismul femeii nu a mai răspuns, decesul fiind pronunțat câteva zeci de minute mai târziu.

Vecinii spun că femeia locuia singură și că ar fi avut probleme de sănătate.

La noi în bloc… Dacă s-ar fi sesizat din timp autoritățile (nu este la primul incendiu, doamna avea probleme psihice și locuia singură) nu s-ar fi ajuns aici! Asta e România! Rip…”, a scris Georgiana Zincă -Tufan într-un comentariu la știrea publicată de Reporter Buzoian.

Reprezentanții ISU și ai Poliției continuă cercetările, pentru a stabili cauza izbucnirii flăcărilor.

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button