Sport Știrile zilei

Buzoianca Marina Baboi, FENOMENALĂ la Campionatele Naționale de Juniori de la București (Rezultate)

Parcurs fabulos în 2017 pentru atleta buzoiancă Marina Baboi, care își reconfirmă supremaţia în ramura sportivă care a consacrat-o! Aseară, Marina și-a adjudecat cel de-al unsprezecelea titlu de campioană naţională în 2017, impunându-se detaşat în cursa de 100 de metri din cadrul finalelor Campionatelor Naţionale de Juniori I desfășurate la București, iar dimineață a câștigat și titlul la 200 de metri.

Potrivit Șansa News, Marina a încheiat cursa de aseară cu timpul de 11.90 (vînt -2,3), la mare distanţă de următoarea clasată, Vanessa Balaci – 12,42. Duminică dimineață, Marina a alergat şi în finala de la 200 de metri ocazie cu care și-a adjudecat cel de-al doisprezecelea titlu în acest an.

A fost ultima competiţie a sezonului pentru Marina, care încheie anul cu PB-uri la toate probele la care a luat startul, devenind, oficial, cea mai rapidă româncă.

Marina Baboi este un nume din ce în ce mai valoros în sportul românesc. Atleta buzoiancă legitimată la LPS Buzău – CSA Steaua Bucureşti (antrenori Gabriel Nicolau şi Doina Voinea) câștigă titlu după titlu, prilejuri cu care a devine lideră absolută a sprintului românesc în 2017.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Adaugă un comentariu

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.