Știrile zilei

Buzoienii, invitați la Boboc Air Show

Pregătirile pentru mitingul aerian de la Boboc au intrat în linie dreaptă. Organizatorii Boboc Air Show – BOBAS 2019 îi invită pe buzoieni să participe la evenimentul devenit tradiție în ultimii ani. Spectacolul de pe cer se va desfăşura sâmbătă, 29 iunie 2019, începând cu ora 10:00.

Boboc Air Show 2019 va fi organizat pe Aerodromul Boboc, locul în care, an de an, spectatorii pot urmări un spectacol aviatic de excepție. Punctele de atracție ale evenimentului vor fi expoziția tip display static cu tehnică militară și de aviație și spectacolul pe cer oferit de aeronavele civile și cele militare ale Forțelor Aeriene Române.

Programul mitingului include şi un exerciţiu tactic cu aeronave şi forţe speciale, precum şi evoluţii solo şi în formaţie sau zboruri demonstrative cu aeromodele şi motodeltaplane.

Pe lângă aeronavele MiG-21 Lancer, IAR-330 PUMA, IAR-99 Șoim, YAK-52, C130 Hercules pe care le vedem anual la show-ul aerian, la fiecare ediție este așteptată cel puțin o vedetă, care să facă diferența față de edițiile din anii trecuți.

Ca în fiecare an, organizatorii vor pune la dispoziția buzoienilor autobuze care să îi transporte gratuit până la baza aeriană de la Boboc. Mașinile vor pleca la ora 09:00, din fața Catedralei Municipale „Sfântul Sava”.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close