Știrile zilei

Buzoienii, invitați la mitingul aerian de la Boboc. Transport GRATUIT

Aviatorii de la Boboc au început pregătirile pentru mitingul aerian devenit tradiție în ultimii ani. Organizatorii anunţă că Boboc Air Show – BOBAS 2018  se va desfăşura pe 16 iunie 2018, începând cu ora 09:30. 

„Baza Aeriană Boboc vă invită sâmbătă 16 iunie 2018, începând cu ora 09.30, la evenimentul Boboc Air Show – BOBAS 2018 organizat pe Aerodromul Boboc, județul Buzău. Punctele de atracție ale evenimentului vor fi expoziția tip display static cu tehnică militară și de aviație și spectacolul pe cer oferit de aeronavele civile și cele militare ale Forțelor Aeriene Române.Vă așteptăm cu drag!”, au scris organizatorii pe pagina Şcolii de Aplicaţie pentru Forţele Aeriene de la Boboc.

Programul mitingului include şi un exerciţiu tactic cu aeronave şi forţe speciale, precum şi evoluţii solo şi în formaţie sau zboruri demonstrative cu aeromodele şi motodeltaplane.

Pe lângă aeronavele MiG-21 Lancer, IAR-330 PUMA, IAR-99 Șoim, YAK-52, C130 Hercules pe care le vedem anual la show-ul aerian, la fiecare ediție este așteptată cel puțin o vedetă, care să facă diferența față de edițiile din anii trecuți.

Ca în fiecare an, organizatorii vor pune la dispoziția buzoienilor autobuze care să îi transporte gratuit până la baza aeriană de la Boboc. Mașinile vor pleca la ora 09:00, din fața Catedralei Municipale „Sfântul Sava”.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button