Știrile zilei

Buzoienii si horoscopul [Studiu] – Scorpion – Zodia cea mai putin intalnita la buzoieni

Conform unui rezultat recent oferit redactiei noastre de catre echipa de specialisti SEO de la SEOCupcake.ro rezulta ca buzoienii sunt putini interesati de zodiac in comparatie cu media nationala.

Zodia cea mai putin cautata este „Scorpion” conform datelor oferite de tool-urile specializate si tehnologiile folosite de agentia de optimizare SEO.

Iata ce ne zice Cristian Bolocan, managerul departamentului de SEO din agentie:

„Buzoienii, in comparatie cu media cautarilor nationale nu sunt foarte interesati de zodiac, in contradictie cu analizele ce le-am facut la nivel general.

Remarc faptul ca studiul facut de noi este la nivelul orasului, nu la nivelul judetului acolo erau probabil alte valori. Graficul de mai jos ne arata exact care sunt zodiile cele mai cautate si totodata se poate extrapola un raport privind evidenta zodiilor in randul buzoienilor. Analizele facute de colegii mei se bazeaza pe datele din Google Keyword Planner, Kwfinder.com, Ahfrefs si alte tehnologii pe care le folosim in cadrul proceselor tehnice.

Totodata, studiul a fost destul de atragator si pentru ca informatie, deoarece si eu sunt buzoian, sunt chiar Scorpion, zodia cea mai putin cautata la noi in oras.”

Sursa date: Google Keyword planner

Totodata se poate observa si conform graficului de mai jos ca oamenii renunta la cautarea zodiilor in Google de pe desktop si cauta horoscopul pe mobil.

Acest grafic ne confirma faptul ca si in Buzau tehnologia mobila ia avant, la fel ca si in cazul celorlalte orase din Romania.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button