Știrile zilei

Buzoienii sunt invitați la talcioc, unde Drăgoi și „Nașu&Finu” pregătesc numeroase delicii culinare

Weekendul acesta, în mijlocul forfotei de la talcioc, aromele și culorile se amestecă într-o atmosferă de sărbătoare. Doi tineri antreprenori, care dețin brandurile „Grill La Nașu și Finu” și „Pescăria La Drăgoi”, vor readucă în prim-plan gustul autentic românesc. Timp de două zile, ei le vor oferi vizitatorilor mâncăruri tradiționale, pregătite din carne și pește, după care îți lasă gura apă.

Parteneriatul dintre Mădălina Buzăianu și Petre Drăgoi a pornit din dorința de a oferi produse proaspete, gătite „ca la mama acasă”. Potrivit anunțului, bucătarii de la „Nașu și Finu” vor găti preparate tradiționale din carne, iar Drăgoi își va îmbia clienții cu celebrele delicateste din pește: stavrid, calcan, pălămidă, barbun, mici din pește, hamsii și alte specialități.

Evenimentul are loc astăzi, până la ora 17:00, respectiv duminică, între orele 8:00 și 17:00, în talciocul buzoian.

Ne-am dorit să aducem oamenilor o experiență culinară sinceră, bazată pe produse de calitate și pe bucuria de a fi împreună în jurul mesei. Fiecare porție spune o poveste din bucătăria românească”, spun tinerii antreprenori.

Antreprenorii spun că vor ca parteneriatul lor se vrea a fi un punct de întâlnire între tradiția pescărească și arta gătitului la grătar. Rămâne de văzut cum vor răspunde buzoienii invitației celor doi, care la această oră deja au încins grătarele și au pregătit masa în cele mai mici detalii.

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button