Știrile zilei

Cadavrele a două buzoience, căutate într-un lac!

Știai că avem un grup dedicat noutăților din județul Buzău? Click AICI pentru a te înscrie!

Autoritățile din Cipru caută într-un lac rămășițele femeii de 36 de ani, din Buzău, și ale fiicei sale, după ce un criminal în serie le-a povestit anchetatorilor că a aruncat trupurile victimelor într-un lac toxic. Vineri, ciprioții au ieșit în stradă și au acuzat autoritățile că au investigat cu superficialitate când primele femei au fost date dispărute.

Pe 30 septembrie 2016, buzoianca Livia Florentina Bunea (36 de ani) și fiica ei, Elena Natalia Bunea, au dispărut fără urmă din casa lor din Ayios Pavlos. Poliția a tratat situația ca pe un banal caz de dispariție.

Ieri, tulburați de mărturia unui compatriot despre ucidere a șapte femei și fete, toate străine, ciprioții s-au adunat în faţa palatului prezidenţial de la Nicosia şi au purtat haine de doliu în memoria victimelor primului criminal în serie din istoria Ciprului.

Livia Florentina Bunea și fiica ei, Elena Natalia

Autoritățile se confruntă cu acuzații că nu au investigat cu simț de răspundere dispariție primelor femei. Principalul partid de opoziție din Cipru a cerut demisia șefului poliției și a ministrului Justiției.

Până acum, corpurile a trei femei filipineze au fost găsite și două lacuri sunt verificate pentru găsirea rămășițelor celorlalte femei. Suspectul, un ofițer de armată grec-cipriot în vârstă de 35 de ani, Nicos Metaxas, se află în custodia poliției.

Buzoiencele ucise de criminalul în serie sunt Livia Florentina Bunea (36 de ani) și fiica ei, Elena Natalia Bunea. Acestea au dispărut din casa lor din Ayios Pavlos pe 30 septembrie 2016. O persoană care le cunoștea a declarat la televiziunea de stat că, la acea vreme, prietenii lor au devenit îngrijorați așa că au intrat în apartamentul lor, pe care l-au găsit neîngrijit, cu vase murdare în bucătărie. Hainele celor două erau încă la locul lor, în mobila apartamentului.

Lacul în care ar fi aruncate cele două cadavre.
  • Cum au ieșit la iveală lucrurile?

Luna aceasta, corpurile a două femei, Marry Rose Tiburcio, 38, și Arian Palanas Lozano, 28, ambele filipineze, au fost descoperite în puțul unei mine abandonate. Dispariția lor a fost raportată anul trecut.

După urmărirea mesajelor lui Tiburcio, ofițerul a fost arestat sub suspiciunea de crimă. El și-a mărturisit crimele, printre victimele sale numărându-se și cele două buzoience. Poliția le caută acum trupurile în lacul indicat de ucigaș.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: