Știrile zilei

Calde mulțumiri, domnului doctor Cosmin Ursăchescu!

Foto: sanatateabuzoiana.ro

Oficialii Sport Club Municipal „Gloria Buzău” au transmis conducerii Spitalului Județean de Urgență Buzău și medicului ORL-ist Cosmin Ursăchescu o scrisoare de mulțumire pentru modul în care au tratat-o pe o sportivă accidentată grav, în cadrul unei partide de handbal.

Accidentarea jucătoarei legitimate la SCM Gloria Buzău a avut loc săptămâna trecută. Ines Khouildi, apărătoarea Gloriei, a încasat o lovitură puternică la gât în meciul cu CSM București. Într-un duel unu la unu cu adversara Crina Pintea, jucătoarea noastră a recepționat un cot în gât, moment n care a rămas fără respirație.

Deși a continuat jocul, apărătoarea Gloriei nu a mai putut vorbi. Problemele de respirație apărute la scurt timp au trimis-o direct la UPU, acolo unde a fost evaluată medical și internată pe secția ORL.

Medicul specialist Cosmin Ursăchescu a fost cel care a tratat-o pe sportiva noastră. Cazul nu a fost unul deloc simplu, Ines suferind o fisură la laringe ce putea avea consecințe dramatice. Apreciatul medic buzoian a primit mulțumiri pentru modul în care a tratat-o pe handbalista din Tunisia. Ea a fost externată, dar va trebui să stea departe de terenul de handbal măcar câteva luni.

Clubul din Crâng  a trimis pe adresa Spitalului Județean de Urgență Buzău o scrisoare de mulțumire:

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Adaugă un comentariu

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Statistici T5