Politică

Călin Popescu Tăriceanu vine, mâine, la Buzău

Președintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, este așteptat mâine la Buzău, unde va participa la prima conferință a a filialei buzoiene în noua formulă, cu Iulian Nicoare la conducere și cu Ion Viorel viceprimar.

Conferința de presă va începe la ora 12:00 și va avea, printre subiecte, prezentarea situației politice și economice actuale, precum și a nou-veniților George Sava, Maria Ionescu și Vasile Gheorghe.

„Conferinta va avea loc la sediul Filialei Buzau- ALDE in data de 19.06.2020 incepand cu ora 12:00. (cu o durata de 1 ora si 30 de minute). Conferinta de presa va fi prezidata de Presedintele Aliantei Liberalilor si Democratilor Europeni- domnul Calin Popescu Tariceanu. Formatul conferintei este urmatorul:

1.)Cuvant de deschidere al domnului Presedinte ALDE -Calin Popescu Tariceanu (prezentarea situatiei politice si economice actuale ).

2.)Scurta prezentare a noii echipe de conducere.

3.)Cuvant de prezentare a catorva din candidatii la functii publice la nivel local si judetean,

4.) Intrebari ale reprezentantilor mass-media adresate domnului Presedinte Calin Popescu Tariceanu si conducerii Filialei locale ALDE Buzau.”, se arată în comunicatul de presă al organizației politice.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button