Știrile zilei
ULTIMA ORĂ

Camion scăpat de sub control | Trafic blocat

Circulația a fost blocată la Mărăcineni, după ce șoferul unui camion a pierdut controlul volanului și a intrat într-un gard.

S-a întâmplat în urmă cu aproximativ o oră pe DN2 E85, la Mărăcineni, în zona Dacia Service. Șoferul, care circula dinspre Gura Câlnăului înspre Buzău, a pierdut controlul volanului și a părăsit carosabilul, intrând cu viteză în gardul unei locuințe de pe sensul său de mers.

Camionul a spulberat gardul și a lovit zidul garajului, care s-a prăbușit peste mașina aflată înăuntru. Șoferul autocamionului s-a ales cu răni ușoare.

Pagubele vor fi suportate acum de firma de asigurare.

„Din primele date de la fața locului, a reieșit că un camion de mare tonaj, condus pe DN2E85 pe direcția Focșani către Buzău, de un șofer în vârstă de 60 ani, din Vrancea, a ieșit în afara părții carosabile în localitatea Mărăcineni, împrejurare în care a intrat în coliziune cu o construcție, anexa unui imobil.

Accidentul s-a soldat cu rănirea șoferului, acesta fiind preluat de ambulanță pentru îngrijiri medicale. În cauză se va întocmi dosar penal, iar polițiștii continuă cercetările.”, este mesajul poliției.

FOTO:

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button